away

Waar eten genieten is

Take-away

Weeksuggestie
* huisgemaakte, verse pompoensoep – 1 liter – €7
* Huisbereide Rundstong in Madeirasaus met puree € 12
* Varkensstoofvlees met puree € 12
* Tongrolletjes dugléré à la Flores €13

Bestellen? Klik hier


Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert = €24 persoon

voorgerechten:
* artisanale garnaalkroketten €3 / stuk (diepvries)
* artisanale kaaskroketten €1,5 / stuk (diepvries)
*carpaccio van huisgemarineerde zalm €12
*carpaccio van rund €10
*vitello tonnato op z’n Flores €11
hoofdgerechten
Huisbereide Rundstong in Madeirasaus met puree € 12
Huisgemaakte Vol au vent met puree € 13
Varkensstoofvlees met puree € 12
Tongrolletjes à la Flores € 13
Huisgemaakte vispannetje met groentjes en witte wijnsaus met puree € 14
Desserts:
Moelleux au chocolat
 €6
Huisgemaakte tiramisu à la Flores €5


Ontdek ook onze eindejaarsmenu   €30 / persoon
Pompoensoep – coulis peterselie – crumble van spek
Voorgerecht:
Keuze: ceviche van kabeljauw of wildpaté, brioche en structuren rode biet
Hoofdgerecht:
Keuze: hertenkalffilet – groetenkrans – gratin dauphinois – rode pomtosaus of kabeljauw – spinazie – aardappelmousseline – witte wijnsaus – garnalen
Dessert:
Keuze: tiramisu van rode vruchten of citroentaart maar anders.

Bestellen voor Kerstavond/Kerstmis => voor 22/12 Afhalen 24/12 voor 17:30
Bestellen voor Oudejaarsavond/Nieuwjaar => voor 29/12 Afhalen 31/12 voor 17:30

Bestellen? Klik hier